Nyheter

world power energy i hvit med transparent bakgrunn
WorldPower Energys produksjonsenhet har fått navn
I November 2020 inviterte vi våre aksjonærer til å hjelpe oss med å finne et passende navn til WorldPower Energys teknologi og produksjonsenhet. Vi fikk inn mange flotte forslag, som alle på sin måte bidro inn i navngivningsprosessen.

Etter mye brainstorming og gode diskusjoner landet vi på et navn som vi mener er både unikt, forklarende og funksjonelt: 

WAPO (opprinnelse: water power) 

Dette betyr at WorldPower Energys produksjonsenheter, som baserer seg på WAPO teknologi, heretter vil bli omtalt som et WAPO system. 

 WAPO SYSTEM 

Den unike WAPO teknologien er kjernen i vår produktutvikling, og et WAPO system kan bestå av en WAPO Basic eller en WAPO Advanced

WAPO Basic er vår standardmodell. Det unike med WAPO Basic er de klassiske fysiske prinsippene som maskinen er basert på og som resulterer i en meget kostnadseffektiv energimaskin. WAPO Basic baserer seg kun på trykkforskjeller, og egner seg særlig for små og mellomstore installasjoner. 

WAPO Advanced baserer seg også på trykkforskjeller (tilsvarende WAPO Basic), men som her videre overføres til potensiell energi i oppdrift og gravitasjon, og som derfor egner seg best for de største installasjonene, særlig installasjoner som befinner seg på åpent hav. 

Ved å følge linken kan du lese mer om vår revolusjonerende energiløsning!