Personvern

world power energy i hvit med transparent bakgrunn

Nettstedet wordpower-energy.com eies og drives av WorldPower Energy AS med organisasjonsnummer
925 918 865 og adresse Ryes Gate, 28 N-3263 Larvik.

Når du går inn på og tar i bruk vårt nettsted, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Om vår personvernerklæring

WorldPower Energy AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. WorldPower Energy AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via worldpower-energy.com / worldpower-energy.no, godkjenner du at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss her.

Nettsiden Worldpower-energy.com / worldpower-energy.no

Nettsiden Worldpower-energy.com / worldpower-energy.no gir deg informasjon om oss, våre arrangementer og hva vi jobber med. Videre gir den deg oversikt over billetter, tilbud, åpningstider, prosjekter og nyheter.

Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette noen konto hos oss.

Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt; Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som worldpower-energy.com worldpower-energy.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

På nettstedet worldpower-energy.com /worldpower-energy.no bruker vi informasjonskapsler. Bruk av informasjonskapsler kan du lese mer om i et avsnitt lengre ned på siden.

Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre; Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

Bruk av kontaktskjemaer: Vi registrerer informasjon som du sender inn via kontaktskjemaer, samt hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene.

Informasjon om posisjon: Hvis du i din nettleser godtar at vi får vite din geografiske posisjon bruker vi dette til å gi deg informasjon som er tilpasset ditt geografiske område.

Hvordan bruker WorldPower Energy AS informasjonen?

WorldPower Energy AS bruker opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom besøk, for at vi skal kunne levere en optimal brukeropplevelse på nett.

WorldPower Energy AS bruker opplysningene for å gi deg tilbud, kommunikasjon, spørreundersøkelser og viktige beskjeder i tråd med det du har besøkt og de samtykker du har gitt eller iht. den berettigede interessen vi har. Vi analyserer besøkshistorikk for å gi deg relevante tilbud.

WorldPower Energy AS bruker bevegelseshistorikk for å analysere trender og respons på kampanjer, og for å optimalisere sortimentet og drift av våre nettsider. Da brukes ikke personidentifiserbare opplysninger.

3. part

I noen tilfeller brukes det databehandlere (underleverandører) som behandler data på vegne av oss. I slike tilfeller er det inngått databehandleravtaler som setter rammer for hvordan databehandleren skal behandle personopplysningene på våre vegne. Vi har databehandlere innenfor hosting, drift, systemleverandører (eks kundehenvendelsessystem, sms- og e-postutsendelsessystem).

WorldPower Energy AS, kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også utlevere opplysninger til myndighetene.

Kontaktopplysninger du selv gir oss

Når du sender inn opplysninger via et kontaktskjema lagres opplysningene av oss.

Bruk av opplysninger
Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

For å levere tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne kontakte oss. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.

For å tilpasse tjenestene og å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, for eksempel på bakgrunn av hvilke annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering.

For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Vi gjør dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

For å forhindre misbruk av tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger og analyser for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

Om deling av personopplysninger
Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntaket gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Samarbeidspartnere

Google
Brukes for å analysere atferd og handelsprosess.

Dine rettigheter
Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse ved kontakte oss her.

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg kan disse endres ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er: WorldPower Energy AS, Ryes Gate 28, N-3263 Larvik, E-post: se her.

Oversikt over informasjonskapsler / cookies

Google Analytics
Behandles av: WorldPower Energy AS, WorldPower Energy AS sine samarbeidspartnere og eksterne leverandører.

Brukes i Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på nettstedene våre. Informasjonen som lagres i Google Analytics inneholder ikke identifiserbare personopplysninger, men aggregert statistikk om brukernes bevegelser og oppførsler på nettsidene. Vi bruker denne informasjonen til å forstå hvordan besøkende opplever nettstedet og forbedre og videreutvikle informasjons- og produkttilbudet vårt.

Samarbeidspartnere

Google
Brukes for å analysere atferd og handelsprosess, samt for annonsering. Google Tag Manager benyttes til å organisere og styre script som kjører på våre nettsteder.

Du kan skru av informasjonskapsler
Om du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler kan du gjøre tilpasninger i innstillinger i din nettleser, slik at den automatisk avviser informasjonskapsler eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie. Vi gjør oppmerksom på at Worldpower-energy.com / worldpower-energy.no ikke vil fungere optimalt om du velger å skru av cookies.

Du kan slette informasjonskapsler
I menyen i nettleseren din kan du slette informasjonskapsler som har blitt lagret på din datamaskin. Selv om du sletter informasjonskapsler kan de bli opprettet igjen når du besøker worldpower-energy.com / worldpower-energy.no igjen ved en senere anledning. Vær også oppmerksom på at fremgangsmåten ved sletting av informasjonskapsler er ulik avhengig av hvilken nettleser du bruker.

Dersom du ønsker mer opplysninger om, og sletting av nettkapsler, kan du lese mer hos nettvett.no

Samtykke til bruk av informasjonskapsler
Ved å bruke worldpower-energy.com / worldpower-energy.com godtar du at vi benytter informasjonskapsler.