Samarbeidspartnere

world power energy i hvit med transparent bakgrunn

Vår rolle er å produsere energi med ny, innovativ og bærekraftig teknologi, sammen med strategiske samarbeidspartnere og kjente strømleverandører. 

Westcon Olvondo blå logo

Olvondo

Olvondo er en produksjonsbedrift, med over 100 års produksjonshistorie, som leverer prosjektledelse, design og konstruksjonstjenester.

Olvondo

Jans Hydraulikk

Jans Hydraulikk leverer slanger og kuplinger for alle behov og har i tillegg en "slangeløs" avdeling. Jans Hydraulikk tilbyr også service og reparasjon av hydraulisk og preumatisk utstyr på bl.a kjøretøy, maskiner og installasjoner.

JANS HYDRAULIKK

Sustainable energy logo sort og orange

Sustainable Energy

Sustainable Energy tilbyr testfasiliteter, kompetanse og nettverk for produksjon, lagring, distribusjon og styring av energi.

Sustainable Energy

Acapo

Et av landets ledende rådgivningskontor innen IP. Deres tjenester inkluderer rådgivning relatert til IP-strategi, samt etablering, vedlikehold og forsvar av IP-rettigheter. Herunder varemerker, patenter og design.

Acapo

SIVA logo i lilla farge

Siva

Siva tilrettelegger for vekst og utvikling i industri og næringsliv

Siva

silicia logo med blå lyseblå font

Silicia

Silicia er en teknologiinkubator som hjelper etablert industri, bedrifter i utvikling og nye gründere med å utfordre det etablerte og skape vekstbedrifter av nye ideer.

Silicia

Innovasjon Norge rød og sort logo

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge skal bidra til bærekraftig vekst og eksport for norsk næringsliv gjennom kapital og kompetanse.

Innovasjon Norge

Solve Forretningspartner

Solve Forretningspartner er en kompetent og fremoverlent partner innen totale støttefunksjoner. Solve leverer helhetlige løsninger innen IT, økonomi og Rådgivning & Organisasjon.

SOLVE FORRETNINGSPARTNER

Stiftelsen Trygg i Vannet

Stiftelsen Trygg i vannet, er en veldedig stiftelse, som jobber drukningsforebyggende. Stiftelsen har som formål å gi barn trygghet og vannglede i og rundt vann.

Stiftelsen Trygg i Vannet

TESS Innovasjonsknappen

TESS Teknisk faghandel har spesialisert seg på slanger til alle formål i over 50 år, og er i dag blant Norges ledende leverandører av drift og vedlikeholdsprodukter.

TESS INNOVASJONSKNAPPEN

Synergi Elektro

Over 40 år Lågendalen og Larvik. Med opphav fra Henning Elektro i Svarstad har Synergi Elektro utviklet seg til en moderne elektroinstallasjonsbedrift med fokus på samarbeid.

SYNERGI ELEKTRO

world power energy logo blå og grønn

Investorforhold

Vi består av flere aksjeeiere, små og store investorer, samt viktige
samarbeidspartnere og støttespillere i både privat og offentlig sektor.