Nyheter

world power energy i hvit med transparent bakgrunn
WorldPower Energy med full fart inn i fase 2
WorldPower Energy avsluttet 2020 med et brak, med oppnåelse av "proof of concept", hvilket betyr at de fysiske prinsippene bak vår unike teknologi nå er bevist.

Planen var å starte det nye året med fult fokus på byggeprosessen av første full-skala prototype hos vår leverandør Westcon Olvondo på Vestlandet allerede i uke 1, men Covid-19, med sin oppblomstring og mutasjoner, ville det annerledes. Verden står fortsatt midt i en utfordrende situasjon og for første gang har restriksjonene også påvirket WorldPower Energys arbeid, og avreise og oppstart hos Westcon måtte utsettes. 
Men, med et tilpasningsdyktig team i ryggen har tiden sammen på kontoret de siste ukene vært utnyttet godt med fokus på organisasjonsutvikling, strategi og diverse viktige møter.
Teknisk avdeling, ved Gagi Peskovic, oppfinner Bendik Bø og prosjektleder Kjell T. Bjønnes benytter naturligvis også denne tiden til forberedelser for gjennomføringen av pilotprosjektet med første fungerende full-skala prototype, og har allerede kommet frem til besparende måter å bygge selve enheten! 
Vi krysser alle fingrene for at de straks er tilbake verkstedet på Vestlandet.

Nytt styre

Tirsdag 2. februar ble årets første generalforsamling for WorldPower Energy og deres aksjonærer avholdt. På dagsorden sto innsetting av nytt styre. Dette er et viktig tiltak for å sikre selskapets videre vekst og vi gleder oss til veien videre med friskt blod i styret.

Mann med briller og stripete skjorte bak en laptop