Nyheter

world power energy i hvit med transparent bakgrunn
WorldPower Energy har bevist sin oppfinnelse
De siste ukene har Teknisk avdeling og Prosjektleder holdt til på Rubbestadneset i Bømlo, hos vår leverandør Westcon Olvondo, sammen med vår samarbeidspartner Sustainable Energy. Der har det vært fullt fokus på optimalisering av kjernefunksjonen til WorldPower Energy systemet.

EN MILEPÆL ER NÅDD

Etter mange gode diskusjoner ved tegnebordet, og noen nyproduserte deler, sto vi endelig igjen med den optimale løsningen for testing i vann. Det ble foretatt en test på 7-8 meters dyp, som gikk over all forventning!
«Det er jo en drøm når alt fungerer første gang, akkurat slik det var planlagt både i tankene og på tegnebordet!» sier en oppspilt og stolt Bendik Bø, Oppfinner og Daglig Leder av WorldPower Energy.

Testene ble nødvendigvis gjentatt flere ganger, med like stor suksess hver gang. Nå er de fysiske prinsippene bak konseptet bevist, og det gjenstår da kun engineering og konstruksjon, før vi har den første prototypen ferdigstilt. Arbeidet med dette går i gang allerede uke 1 i 2021, og det vil da jobbes for fult med å få bygget ferdig første prototype i full skala. 
Det er vanskelig å estimere nøyaktig tidsbruk, men vi har som mål å gjennomføre første test på Rubbestadneset for deretter å kunne gjennomføre den første offisielle testen 1. mai 2021 i Indre Havn i Larvik. 

Ved å følge linken kan du lese mer om vår revolusjonerende energiløsning!

https://youtu.be/WyxVFlyvPaI

Følg gjerne linken for å lese omtalen av WorldPower Energys «proof of concept» i lokalavisen ØstlandsPosten.

Tre menn med hjelm på bryggekanten over vannet