Nyheter

world power energy i hvit med transparent bakgrunn
Produksjonsavtale med Westcon Olvondo i boks
Forrige uke var WorldPower Energy teamet igjen på befaring på Vestlandet, og denne gangen mer konkret på Rubbestadneset i Bømlo. Her var vi på et utrolig spennende og avgjørende besøk hos Westcon Olvondo - totalleverandør av miljøvennlige og innovative løsninger. Besøket var faktisk så vellykket at en produksjonsavtale med Westcon ble inngått på stedet!

«Det var et fantastisk møte med Westcon – alle satt med et smil om munnen gjennom hele møtet. Det er en utrolig flott opplevelse når man blir møtt med så mye engasjement og god forståelse for konseptet, fra et høyt kvalifisert team med evnen til å virkeliggjøre våre idéer. Vi gleder oss til å jobbe videre med Westcon!» sier Bendik Bø, Grunnlegger og daglig leder av WorldPower Energy. 

Westcon Olvondo er en produksjonsbedrift som leverer prosjektledelse, design og konstruksjonstjenester, med over 100 års produksjonshistorie i ryggen.

Det var WorldPower Energys samarbeidspartner Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre som initierte møtet mellom WorldPower Energy og Westcon Olvondo, da sistnevnte er en underleverandør av Sustainable Energy. Sustainable Energy tilbyr testfasiliteter, kompetanse og nettverk for produksjon, lagring, distribusjon og styring av energi, og har vært en viktig samarbeidspartner for WorldPower Energy gjennom de siste månedene. 

Øyvind Dale, Operasjonssjef og representant fra Sustainable Energy var også med på det vellykkede besøket på Rubbestadneset – «Dette prosjektet er et bevis på at den nasjonale katapultordningen fungerer som et verktøy for å styrke innovasjonsevnen til små og mellomstore bedrifter. I dette prosjektet kobler Sustainable Energy en oppstartsbedrift sammen med en etablert kompetansebedrift, slik at disse sammen får levert den beste løsningen til markedet på den mest effektive måten». 

«Det er flott at WorldPower Energy viser oss den tilliten det er å utarbeide en testrigg for første prototype.
Det er spennende å få være med å bidra ved en så viktig milepæl i prosjektet. Westcon Olvondo ser også store muligheter for samarbeid ved en fullskalaproduksjon» 

Sigbjørn Innvær – Driftsleder Westcon Olvondo
Fem menn foran vindu med hav i bakgrunnen