Nyheter

world power energy i hvit med transparent bakgrunn
Hydraulisk løsning for kraftoverføring
Hos WorldPower Energy jobbes det bestandig med flere parallelle og overlappende prosesser. På teknisk avdeling er det for tiden høy ingeniørfaglig aktivitet, med fokus på design og konstruksjon.

Det jobbes særlig med optimalisering og bygging av det hydrauliske systemet for kraftoverføring. Det er, som alltid, viktig for selskapet å hente inn riktig kompetanse i form av erfarne og dyktige samarbeidspartnere.
Med egen Hydraulikkansvarlig, Jostein Bø, nå med på laget øker kvaliteten på dette arbeidet.
Jostein har lang erfaring innen off-shore bransjen og har vært innom samtlige ledd fra boredekksarbeider til boresjef (Toolpusher) – sistnevnte stilling blant annet for verdens største riggselskap, TransOcean.
Med sin brede kompetanse, lange erfaring og sitt store kontaktnett er Jostein et viktig tilskudd for WorldPower Energy.

Ordet hydraulikk kommer fra ordet hydro, som betyr «vann». I et hydraulikkanlegg bruker vi likevel ikke vann, men hydraulikkolje eller hydraulikkvæske til å styre en mekanisk prosess ved hjelp av styringsenheter. I motsetning til luft kan ikke oljen komprimeres. Det gjør at vi får et svært stabilt system. Oljen hindrer også korrosjon i det hydrauliske systemet. Hydraulikk brukes blant annet til kraftoverføring, støtdemping og servo på styring og bremser på kjøretøy, styring av sylindere til ulike typer maskiner og styringssystem på større båter.

Ved å følge linken kan du lese mer om vår revolusjonerende energiløsning!